Primissima | Professzionális bőrmegújító és hámlasztó arckezelés

Primissima | Professzionális bőrmegújító és hámlasztó arckezelés
(csak ősztől tavaszig!)

A hámlasztás egy kiváló kezelés a bőr öregedése ellen. A bőr egyéb problémáinak kezelésére is alkalmas: foltok, hegek, és súlyosabb bőrelváltozásokra is, mint: akne, rozácea, stb.. A hámlasztás kozmetikai értelemben azt jelenti, a felhámot kezeljük.

PRIMISSIMA INNOVATÍV CFWS SZISZTÉMA: 7 sav molekula és retinol (A vitamin).
A Vagheggi kutatás fejlesztése egy új innovatív eljárást alkalmazott, a CFWS szisztémát “continuous flow wetting system”, ami lehetővé tesz egy intenzív peeling hatást maximális biztonságban, minden bőrtípusra alkalmazva. Az eljárás során a felhám keratinocitái felduzzadnak, telítődnek a speciális nedvesítő anyagokkal, köszönhetően a fokozatos és folyamatos felszívódásnak, így sokkal befogadóképesebbek a savas molekulákra. Ezek a lépések ismétlődnek folyamatosan és fokozódik a hatás.
CFWS “continuous flow wetting system”
“CFWS” szisztéma, ahol a savas molekulák és a nedvesítő anyagok szigorúan szelektáltak, speciális koncentrációban és szinergiában fejtik ki a hatásukat. A felhasznált molekulák kiválasztása csak az első lépés, az igazi hatásfok a hatóanyagok párosításában van és a bőrbe való felszívódási képességükben. A Primissima termékcsaládban a hatékony CFWS szisztéma lett alkalmazva, ami elősegíti a bőrrétegek nedvesítését egy folyamatos és fokozódó hatással és intenzív hámlasztó hatást fejt ki maximális biztonságban. Különböző bőrigényekre ad választ a kezelés, az érzékeny bőröktől a megvastagodott bőrökig, a súlyos bőrproblémáktól a kevésbé látható problémákig. Minden bőrnek szüksége van időszakosan hámlasztásra, hogy harmonizáljuk a bőrmegújulás folyamatát, hogy növekedjen a bőr befogadóképessége a további kezelésekre.

AKTÍV MOLEKULÁK:

GLÜKONOLAKTON
Egy poliszacharid, intenzív és hosszan tartó hidratáló hatással. Hatékony antioxidáns is, és kiváló a glikol sav mellékhatásai ellen. Nem teszi fényérzékennyé a bőrt.

GLIKOL SAV
A nádcukorból, éretlen szőlőből vagy céklából és állítják elő. Képes beszívódni a bőr rétegei közé. Az irha rétegre is hatást gyakorol, javítja a keringést, és a tápláló anyagok felszívódását, stimulálja a kollagén és elasztikus rostok termelődését.

MALIC SAV- ALMA SAV

AHA (alfa-hidroxi sav) a gyümölcsben és zöldségben található. Kulcsszerepet játszik a sejt energia termelésében.

TEJSAV
Alfa-hidroxi sav hidratáló hatással. Természetesen is jelen van az emberi szervezetben és az élelmiszerekben.

CITROM SAV
AHA, a citrus félékben található meg, összehúzó, hámlasztó és regeneráló hatása van.

MANDULA SAV
Alfa-hidroxi sav, a keserű mandulából származik. Kiváló hámlasztó hatása van, nem fényérzékenyíti a bőrt, a nagyon világos bőrökön is használható. Alkalmas akné okozta bőrproblémák kezelésére, a ráncokra, a pigmentált bőrökre.

PIRROLIDON KARBONSAV
Egy aminosav származék, kiváló nedvesítő anyag, elősegíti az aktív hidratációt, megköti és elősegíti a vízelvonást a környezetéből, és segít a bőr felszínén megtartani. Természetesen is megtalálható a bőrben, természetes hidratáló faktor (NMF), ami a felhám hidratációját szabályozza. A hidro lipid réteg alkotó része, ami a bőr védelmét biztosítja a külső káros hatásoktól és irritációtól.

A hámlasztó szisztéma “CFWS”: fokozza a hatást és ellenőrzöttebbé teszi a folyamatot egy különleges összetevő, nagymértékben hozzájárul a bőr felület regenerációjához, a bőrszöveti struktúra, az irharéteg újjáépüléséhez, a bőr teljes megújulásához.

Passiflora edulis- Maracuja kivonat
A Maracuja nagyon gazdag C-vitaminban, ebből nyerik a Primissima termékcsalád speciális hatóanyagát, a Maracuja magjából állítják elő, eco-friendly, garantáltan fenntartható módon. Nem elszappanosítható, értékes lipidekben gazdag, vitaminokban és polifenolokban, a magok olajából molekuláris desztillációs szabadalmaztatott eljárással állítják elő. Ez a hatóanyag egy értékes díjat is nyert: In-cosmetics® Best Ingredient Award GOLD, stimulálja azokat a bőrben lévő molekulákat, amik a regenerálásban és a bőrszövet újjáépítésében vesznek részt.

KOLLOID ZAB
A zab egy gabonaféle, mely sok jótékony hatással rendelkezik, nagyon finomra őrölve, nyugtató hatást gyakorol.

ALFA-BISABOLOL
A kamilla olaj desztillálásával állítják elő. Nyugtató, gyulladáscsökkentő és puhító hatása van. A festékképzés zavarai ellen is alkalmazzák.

ALOE
Stimulálja a szervezet védekező képességét, sebgyógyító és hámképző hatása van, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami a bőrszöveteknek segít több oxigénhez jutni és javítja a keringést is.

Hatásai:

 • nem csak peeling, hanem bormegújító hatás
 • innovatív “CFWS” szisztéma, ami 7 molekulát juttat be a bőrbe a marakuja kivonattal szinergiában
 • a bőr regenerálódik, újjáépül és új bőrkép alakul ki
 • kiválóelőkészités bármelyik további kezelés előtt
 • csökkenti a ráncokat, növeli a bőr ragyogását homogén bőrszínt kölcsönöz
  növeli a hidratációt
 • javítja a bőrfelszíni higiéniát
 • csökkenti a hegeknyomait
 • fokozatosancsökkenti a pigmentált sejtek mennyiségét
 • stimulálja a mikrokeringést
 • elősegíti a hatóanyagok felszívódását, amik a festékképzés folyamatát szabályozni tudják
 • halványít

A kezelés a következő esetekben nem ajánlott:

 • sérült bőrön (sérülések, bőrgyulladás, égési sebek, bőrbetegségek) vagy tetováláson
 • 14 éves kor alatt
 • Ne használjuk terhesség és szoptatás idején.
 • Ne használjuk a terméket hámlasztó vagy az alábbi hatóanyagokat tartalmazó kezelésekkel egyidejűleg vagy 24 órán belül azok után: retinasav, fenol, TCA, szalicilsav, alfa-hidroxi savak, ide értve a lézeres kezeléseket is.
 • Az intenzív kezelés idején ne vessük alá magunkat mesterséges vagy természetes barnító eljárásoknak. Férfiak esetében a kezelés napján nem javasolt a borotválkozás.
 • Közvetlenül hajfestés után se ajánlott a kezelés elvégzése

 

Kezelési idő: 60 perc.

(lemosó krém, savas hámlasztás két lépésben, arcmaszk, speciális arckrém, antistressz cseppek SPF50)