A Vagheggiről

 

A cég története és víziója 

A Vagheggi egy olasz családi vállalkozás, mely a fejlődése során mindig hűséges maradt a szépséghez kapcsolódó víziójához és missziójához. Köszönhetően a több, mint negyvenöt éves tapasztalatának széles körű igényekre ad választ, különleges termékeket létrehozva, mert hiszi, hogy minden ember egyedi kreáció. 

A Vagheggi az emberek, az állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett készíti nővényi alapanyagú fitokozmetikai termékeit, kozmetikai és lakossági felhasználásra egyaránt, amely filozófia a kezdetektől kiemelkedően fontos számukra.  A hatóanyagok kiválasztásában „fairtrade” politikát folytatnak és ragaszkodnak az alapanyagok magas minőségéhez. 

Vagheggi Magyarországon

A Vagheggi Kft.-t 2013-ban alapította meg Magyarországon az olasz Vagheggi SpA. A márka már több mint 15 éve van jelen az országban, korábban forgalmazón keresztül volt elérhető, de később úgy döntött az anyacég, hogy Magyarországon nyitja meg az első és máig egyetlen leányvállalatát, ezzel is biztosítva a közvetlen kapcsolatot partnereihez.  Mára már több, mint 800 kozmetikus / szépségipari szakember partnere van és ez a szám évről évre növekszik. 

A teljes Vagheggi team azon dolgozik, hogy valóban személyre szabott szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. 
Céljuk, hogy együtt fejlődjenek partnereikkel, ezért kiemelten fontos számukra szakmai és üzleti továbbképzésük, hiszen sikerük az ő sikerük is. A lakosság pedig kozmetikus pertnereknél és a webáruházban is megvásárolhatja termékeiket. 
Vendégkóddal 10% kedvezményt kapsz a Vagheggi.hu-n! (vendégkód: 06843521)

Kutatás & Fejlesztés

A Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva. K+F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez. A termékek mikrobiológiailag és bőrgyógyászatilag teszteltek, nikkelt nem tartalmaznak.  A kozmetikai kezelések és az otthoni termékek hatékonysága szigorú tesztek és a vásárlók visszajelzései alapján is igazolt. Minden Vagheggi fitokozmetikai termék 100% Made in Italy, a termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas fltalátokat. Lapozd át a termékkatalógust, hogy részletesebben megismerkedhess a fitokozmetikumokkal, hatóanyagokkal, kozmetikai kezelésekkel és az ezekhez tartozó otthoni bőrápoló termékekkel.